avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Plati esalonate datorii - se poate participa la ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Plati esalonate datorii - se poate participa la licitatie?

Daca societatea are o Decizie de esalonare a platii a datoriilor de la ANAF , se poate participa la licitatie daca pe Certificatul de atestare fiscala apar obligatiile de plata esalonate? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:05, 17 Noiembrie 2015
Da.
Daca sunt esalonate pe lunile urmatoare inseamna ca nu sunt scadente in luna anterioara, ca sa fie motiv de respingere. In cazul in care nu mai exista si alte prevederi limitative in decizia de esalonare
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile la fisc excelenta32 excelenta32 buna ziua! am o societate la care am suspendat activitatea la 31 decembrie 2010 pe o perioada de 3 ani. Am ramas insa cu niste datorii la fisc (forfetarul pe ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de esalonarea simplificata? alexgherasim alexgherasim Buna ziua, Daca am o decizie de accesorii comunicata inainte de declararea starii de urgenta, cu termen de plata 06.04.2020, pot beneficia de esalonarea ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala anaf - interpretare valabilitate si data scadenta iulaina iulaina Stimati domni, In data de 17.08.2012 am participat la o procedura de licitatie deschisa. printre documentele depuse in cadrul ofertei a fost si certificatul ... (vezi toată discuția)