avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea asigurat medical in ROMANIA
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

asigurat medical in ROMANIA

Buna ziua
Fiul meu are 20 ani, a terminat anul acesta liceul in Romania, si studiaza in Anglia-este anul I.
Am intrebat la casa de sanatate in cazul in care vine in vacanta beneficiaza de asistenta gratuita la medic..raspunsul a fost NU.
Este legal..mi s-a spus ca trebuie sa platesc cotizatia la salariul mimim ca sa beneficieze ..medicul de familie nu stie nimic..Va multumesc

Alte discuții în legătură

Analizele din perioada de sarcina sunt sau nu gratuite chiar si fara cotizarea la cnas? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o nelamurire privind gratuitatea analizelor din perioada de sarcina. Medicul ginecolog mi-a spus ca sunt gratuite chiar si fara acea ... (vezi toată discuția)
Formular 121 papagal papagal Sunt stabilita temporar in Germania la fiica mea. Pentru eventuale probleme de sanatate,doresc sa obtin formularul 121. De la casa de sanatate mi s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la asistenta medicala niroz niroz Fiul meu s-a intors din strainatate unde a lucrat cu contract de munca 2 ani in constructii,inainte de asta a lucrat un an la o firma de profile termopan cu ... (vezi toată discuția)