avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare comisioane
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare comisioane

Va rog, daca se poate sa-mi raspunda cineva:
Prima intrebare:
am terminat de platit un credit la brd as mai putea sa recuperez comisioanele de administrare in vreun fel , daca da care este procedura?
A doua intrebare:
Cu alta banca sunt in faza de executare, la care am facut contestatie, in prima faza am avut castig de cauza , admitandu-mi contestatia si obligand banca sa anuleze comisioanele ,respectiv cel de administrare si cel de formare dosar de credit, deci mi-a acceptat motivele care s-au si analizat pentru fondul cauzei ,care in apel mi-a respins tot pe motiv ca am avut posibilitatea sa solicit anularea clauzelor si a actului aditional prin care efectiv mi s-a dublat dobanda. intrebarea este: mai pot cere nulitatea actului aditional si a clauzelor daca sunt in faza de executare? MULTUMESC DIN SUFLET
Cel mai recent răspuns: apeiron2 , utilizator 09:15, 5 Mai 2018
Pentru primul credit puteti sa solicitati comisioanele desi este inchis.
In cea de a doua situatie, e cel putin ciudata motivarea. Sa intelegem ca banca a declarat apel si a castigat?
Nu i s-a respins apelul , insa si mie la fel fara sa dezbata motivele de apel, pur si simplu s-a facut ca nu vede ca am solicitat si anularea actului aditional sau macar clauzele abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate act aditional apeiron2 apeiron2 Buna ziua, rog sa ma ajute cineva daca se poate. Am un credit de la Raiffaissen din 2007 pe care l-am platit fara probleme pana in 2011 cand am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Stabilirea clauzelor abuzive in apel pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua M-am judecat cu o bancasi am castigat procesul pe fond insa acum ei au cerut Apel.In prima faza am cerut instantei stabilirea clauzelor abuzive ... (vezi toată discuția)
Sanse schimbare sentinta lilililiana lilililiana Va rog frumos,cine poate sa imi spuna si mie ce sanse de castig are un contestatar sa castige un proces civildupa ce procesul a fost castigat in toate fazele ... (vezi toată discuția)