avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un magazin de tesaturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un magazin de tesaturi

Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin de tesaturi.Mentionez ca am un SRL pe consultanta deci banuiesc ca trebuie sa mai adaug un cod Caen . Spatiul comercial va fi inchiriat. Ce acte si avize mai am nevoie pt a demara acest magazin? Cu furnizorii voi face contracte, cu angajatii contracte de munca. Am nevoie de certificat de calitate a marfii? orice informatie mi-ar fi de un real folos-sunt la inceput. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:28, 18 Noiembrie 2015
Incepeti la registrul comertului cu inregistrarea punctului de lucru si autorizarea activitatii, adica a codului caen, pe punctul de lucru. Daca nu aveti codul caen trecut in statut, sa il adaugati mai intai. Acolo va spune concret ce autorizari va mai trebuie.
Sa aveti incheiat contractul de inchiriere si inregistrat la finante de catre proprietar daca e de la persoana fizaca, cand ,ergeti la registrul comertului.
Cred ca asta e codul caen necesar: 4751 Comert cu amanuntul al textilelor, in magazine specializate. Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a tesaturilor - vanzarea cu amanuntul a firelor de tricotat - vanzarea cu amanuntul a materialelor de baza pentru confectionarea covoarelor, tapiseriilor sau broderiilor - vanzarea cu amanuntul a textilelor - vanzarea cu amanuntul a articolelor de mercerie: ace, ata de cusut, etc. Aceasta clasa exclude: - vanzarea cu amanuntul a imbracamintei, vezi 4771

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare haine marmercedes marmercedes buna ziua, vreau sa deschid un magazin de haine creatie proprie. ce cod caen se incadreaza tinand cont ca o alta firma va produce hainele? nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)