avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lamurire privind evidenta gestiunii deseurilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lamurire privind evidenta gestiunii deseurilor

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog , daca transportatorul deseurilor nepericuloase trebuie sa tina evidenta gestiunii deseurilor transportate conform anexa 1 din hg 856/2002 ? sau aceasta evidenta este valabila doar pentru deseurile generate din propria activitate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 18:34, 20 Decembrie 2015
HG 856/2002 se refera exclusiv la deseurile generate din activitatea proprie.
Daca aveti autorizatie de mediu, tineti cont de recomandarile de evidenta/ raportare de acolo.
Daca nu aveti autorizatie de mediu, v-as recomanda sa tineti o evidenta cronologica a cantitatii, naturii, originii si a destinatiei deseurilor transportate, precum si o arhiva cu toate formularele de transport (atentie! sa aiba stampile de la expeditor/ transportator/ destinatar pe ele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseurile mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am primit certificatul de valorificare de la REBU, cei cu care avem contract de ridicare a deseurilor din plastic, hartie, carton si menajere. ... (vezi toată discuția)
Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011 subexl subexl Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211? Ce am ... (vezi toată discuția)
Declaratii afm mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, am si eu urmatoarea problema: sunt un srl care mai nou am achizitionat un camion si incarc de la clienti in containere deseuri din constructii. Le ... (vezi toată discuția)