avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte bransament gaze - acordul bancii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte bransament gaze - acordul bancii

am o casa la curte cumparata cu credit bancar, deci ipotecar, si doresc sa bransez casa la conducta de gaze.Printre multele acte cerute se afla si un acord al bancii pentru lucrare. Am cerut bancii respectivul acord si mi s-a spus ca nu a mai fost cerut pana acum un asemenea acord pentru gaze. Intrebarea este daca intr-adevar este necesar acest acord pentru gaze (nu fac nici o modificare la constructie). acordul il cere primaria

Alte discuții în legătură

Conducta apa pe terenul nostru Deliaaprodu Deliaaprodu Buna ziua!In urma cu doi ani am cumparat un teren.Avem aviz favorabil de la Compania Apa,asteptam autorizatia de constructie de la Primarie.In planul de la ... (vezi toată discuția)
Credit prima casă Bachus20 Bachus20 Bună ziua! Aș avea și eu o problemă/nelămurire, dacă mă poate ajuta cineva, vă rog. Am un teren de 1000 de mp intravilan, pe care se află și o ... (vezi toată discuția)
Anulare document notarial cristi_tnt cristi_tnt Buna ziua, Doresc sa ma lamuresc in ce fel ma afecteaza un document notarial intre fostul proprietar,de la care am cumparat imobilul si vecini. In urma cu ... (vezi toată discuția)