avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Apartament achizitionat pe firma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Apartament achizitionat pe firma

vreau sa cumpar un apartament pe firma(intrepr individuala) .apart vreau sa il cumpar de la o firma ca sa imi poate da si factura. M.am interesat la o banca, alpha bank, daca pot sa imi dea un imprumut ca si Intr Indiv. si au zis ca da. As vrea sa stiu ce dezavantaje am daca il iau pe firma, ....cei de la banca mi au zis ca durata este mai scurta , in jur de 7-8 ani , nu 30-35 ca la pers fizice. dobanda mi au zis ca e cam6 %.....Stiti si alte dezavantaje?la ce ar trebui sa fiu atenta?cum e mai bine sa fie dobanda?fixa sau variabila? nu am mai luat pana acum nici un credit de la banca, nici pe pers fizica, si de aceea nu stiu cum sa procedez.....
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:30, 17 Noiembrie 2015
Intr-o cu totul alta ordine de idei, cred ca ar trebui sa aveti in vedere si faptul ca impozitul pe proprietate este stabilit intr-un mod pentru proprietarul persoana fizica si in alt mod pentru proprietarul persoana juridica.
S-ar putea ca de aici sa apara diferente majore, ulterior, in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cu marja crescuta cmosteanu cmosteanu buna ziua, am un credit in euro la alpha bank in care dobanda era calculata dupa formula: dobanda bancii variabila 7.5 + marja 2.5 + comision de risc ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Act aditional banca dragosanton dragosanton Buna ziua, Ma numesc Anton Dragos si sunt din Constanta. Saptamana trecuta am primit o instiintare acasa prin care mi se cerea ca incepand cu data de 06 sept ... (vezi toată discuția)