avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere autorizata si legalizare document semnatura ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere autorizata si legalizare document semnatura electronica

Buna seara,
Am un document emis de Registrul Comertului din Irlanda, cu semnatura electronica (echivalentul certificatului constatator de la noi emis de ONRC).
Este posibila traducerea autorizata a acestuia, apoi legalizarea si apostilarea de catre notar in Romania?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:43, 19 Noiembrie 2015
Traducerea autorizata se poate face, daca are si apostila aplicata se poate face si legalizarea de catre notar.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie traduse documentele necesare pentru casatorie in olanda? mar_verde mar_verde Buna ziua, O sa ma casatoresc cu un cetatean olandez. Am nevoie de certificatul de nastere si de adeverinta de celibat, ambele apostilate. Mai trebuie traduse ... (vezi toată discuția)
Inscris apostilat ContSters22096 ContSters22096 un document emis in Romania ... ce forma trebuie sa imbrace pentru a putea fi folosit in SUA? este un inscris sub semnatura private ... apostila aplicata de ... (vezi toată discuția)
Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)