avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cerere primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cerere primar

pot contesta un raspuns negativ la o cerere facuta catre primar?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:29, 19 Noiembrie 2015
Sigur, daca raspunsul are caracterul prevazut de art. 1, s.u. din Legea 554/2004, privind conteciosul administrativ. Mult succes!
Răspunsul la o cerere, negativ sau pozitiv, nu este un act juridic care să poată fii atacat în instanță. Este un punct de vedere cu privire la o situație, și nu creează, stinge sau modifică(ca și un act juridic) un raport juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.c.l. se poate anula? kukycriss kukycriss Buna seara! Rog frumos sa mi se spuna si mie daca o hotarare de consiliu local se poate anula si ce lege se aplica privind anularea hotararii. De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Anularea unei dispozitii emise de primarie melcsy melcsy cum pot sa cer anularea unei dispozitii date de primarie? adica dispzitia de sistare lucrarilor de constructii?avem si autorizatie de construire si acordul ... (vezi toată discuția)
In romania nu mai sunt respectate drepturile, instantele judecatoresti si cncd isi declina competenta fiind ingradita de curtea constitutionala ContSters169678 ContSters169678 La plangerea fundatiei HAND-ROM, inaintata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii cu privire la încetarea contractelor de muncă la primariile ... (vezi toată discuția)