avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare hotarare guvern privind domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare hotarare guvern privind domeniul public

printr-o hot de guvern privind atestarea domeniului public al unui judet , un imobil a fost inventariat ca facnd parte atat din domeniul public al unui oras cat si din domeniul public al unei comune.
cum se poate anula acea hotarare de guvern in situatia in care orasul a intabulat acel imobil fara instiintarea celeilalte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 22 Iulie 2009
In contencios administrativ se poate cere anularea Hotararii de Guvern respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unei hotarari a consiliului local camely07 camely07 Sunt consilier juridic stagiar la o societate mare si am o cauza mai complicata. Noi am obtinut o centrala termica prin aport in natura adus de Consiliul Jud. ... (vezi toată discuția)
Inventarul domeniului public zaganescu zaganescu Buna ziua tuturor, Va cer lamuriri in legatura cu o situatie intalnita adesea in cazul unor terenuri din domeniul public: dubla inregistrare. 1. Ce se ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara a unui teren sanducatanas sanducatanas Am cumparat o constructie de la cooperativa de consum in anul 2006.Mi s-a spus ca terenul aferent constructiei apartine domeniului public.Primarul comunei a ... (vezi toată discuția)