Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut cadastru pe suprafata de 799 mp. Insa cadastristul care mi-a facut mie cadastrul a constatat ca primaria si-a facut ilegal gard pe suprafata de 999 mp, existanzandu-se peste 799 mp ( suprafata cat o are inregistrata la cadastru) si extinzandu-se pe terenul meu cu 200 mp , ilegal, furandu-mi astfel 200 mp. Problema este ca cadastristul meu a cosntatat ca acum primaria are 999 de mp, asta pentru ca s-a existind ilegal pe terenul meu cu 200 de mp, iar in actele de la cadastru primaria figureaza cu 799 mp ( teren si curte) Ce e de facut in aceasta situatie grava ?
Bine nu aveam de unde sa stiu daca sunteti domn sau doamna ! Va multumesc pentru raspuns! Din pacate aceste judecati dureaza ani de zile ! Problema ar fi mai simpla daca primaria ar micsora gardul . Gardul are latimea de 20, 5 metri si lungimea de circa 48,75 m. Tinand cont ca primaria are in acte 20, 5 x 39 , ar trebui micsoara lungimea gardului cu 9,75 m , nu?
Da, problema ar fi mai simpla asa! De altfel, prima mea optiune a fost intelegerea amiabila, si daca nu va intelegeti asa, pe cale amiabila, instanta de judecata!