gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Bogdan Ionut Maftei 
	    	Consilier juridic

Bogdan Ionut Maftei 
	    	Consilier juridic	    

catalin27smb 
	    	Utilizator

catalin27smb 
	    	Utilizator	    

catalin27smb, utilizator
 catalin27smb, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Ramona1982	                   

am dat cuiva bani imprumut anul trecut in luna decembrie fara sa fac vreo chitanta de mana sau vreun contract, dara am avut martori, ma pot folosi de ei in ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona1982	                   

am dat cuiva bani imprumut anul trecut in luna decembrie fara sa fac vreo chitanta de mana sau vreun contract, dara am avut martori, ma pot folosi de ei in ... (vezi toată discuția)

Crystynika	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)
	                    Crystynika	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)

Stefan1987	                   

Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)
	                    Stefan1987	                   

Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)