gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

ne am gandit sa incheiem o conventie, din care sa rezulte ca nu avem nici o pretentie la bunurile fiecaruia de pana acum.
 romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			~ final discuție ~
 Alin Popescu	                   

S-a tot discutat in mass-media pe tema asta pana acum. Proiectul noului Cod Civil ofera posibilitatea sotilor de a alege intre regimul comunitatii legale, cel ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Popescu	                   

S-a tot discutat in mass-media pe tema asta pana acum. Proiectul noului Cod Civil ofera posibilitatea sotilor de a alege intre regimul comunitatii legale, cel ... (vezi toată discuția)

Larisa05	                   

In cazul in care unul din viitorii soti are mai multe imprumuturi la banci si are o meserie mai riscanta,ce regim matrimonial trebuie ales pentru ca celalalt ... (vezi toată discuția)
	                    Larisa05	                   

In cazul in care unul din viitorii soti are mai multe imprumuturi la banci si are o meserie mai riscanta,ce regim matrimonial trebuie ales pentru ca celalalt ... (vezi toată discuția)

StanescuMihai	                   

Buna ziua,
Detin un apartament cumparat inaintea casatoriei si sunt interesat sa il impart in mod egal 1/2, legal, cu sotia mea. Ma puteti sfatui va rog, ce ... (vezi toată discuția)
	                    StanescuMihai	                   

Buna ziua,
Detin un apartament cumparat inaintea casatoriei si sunt interesat sa il impart in mod egal 1/2, legal, cu sotia mea. Ma puteti sfatui va rog, ce ... (vezi toată discuția)