avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme canalizare bloc - Dezvoltatorul lipsit de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme canalizare bloc - Dezvoltatorul lipsit de interes

Buna seara,

Reprezint o asociatie de proprietari si de curand am aflat ca o parte din blocurile invecinate, printre care si al nostru, sunt "legate" la o fosa septica urmand ca printr-o pompa deseurile menajere sa ajunga in canalizarea orasului. Ideea este ca blocurile alaturate au rezolvat problema impreuna cu dezvoltatorul blocului lor si au refacut canalizarea prin "cadere", iar pe al nostru nu-l intereseaza situatia. Din cauza sumelor mari (restante) locatarii nu vor sa plateasca curentul pompei pentru ca in contractul de vanzare-cumparare nu este specificat acest lucru. Dezvoltatorul se obliga prin acest contract sa ne puna la dispozitie toate utilitatile, inclusiv canalizare.(fara costuri suplimentare) Suntem cumva prinsi la mijloc si as vrea sa stiu ce solutii sunt pentru rezolvarea problemei.

Cele bune,
Ionut
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 18:19, 23 Noiembrie 2015
Exista 3 solutii: 1- platiti curentul 2 - faceti alta canalizare - ambele costa bani. 3 - Inchideti apa si canalizarea si faceti wc-uri si restul in curte. Dezvoltatorul a avut o solutie tehnica si a aplicat-o. Nu va convine gasiti alta si aplicati-o. Nu e el vinovat ca dintr-o data solutia sa nu va mai convine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Canalizare comuna. aderarea la asociatia de proprietari. ket2100 ket2100 Am infiintat o asociatie de proprietari pe o strada de duplex-uri in localitatea Floresti, jud. Cluj. Ne-a fost foarte greu pentru ca o perioada de timp toti ... (vezi toată discuția)
Probleme in bloc nou Manuela7 Manuela7 Buna ziua. M-am mutat de curand intr-un bloc nou. La prima sedinta de constituire a asociatiei de proprietari am aflat ca sunt probleme cu canalizarea care ... (vezi toată discuția)