avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalare diploma de absolvire
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalare diploma de absolvire

Buna ziua. Am absolvit in anul 2000 Colegiul universitar cu durata de 3 ani, specializarea Tehnologie informatica si lucrez ca profesor de TIC la o scoala gimnaziala. Va rog frumos sa imi spuneti care sunt conditiile pentru echivalarea studiilor la nivel de licenta, in cazul meu? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 21 Noiembrie 2015
Vedeti Ordinul nr.5553 din 7 octombrie 2011 pentru aprobarea Metodologiei privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învătământului universitar de scurtă durată, realiz
at prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licentă, pentru cadrele didactice din învătământul preuniversitar
[ link extern ]

Vedeti si Ordinul nr. 5480/2015 pentru aprobarea Calendarului activităţilor prevăzute în Metodologia privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenţă, pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5.553/2011, sesiunea 2015-2016
[ link extern ] -
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii Corina Cristescu Corina Cristescu Sunt absolventa a Facultatii de chimie ,specializare chimie/fizica cu durata de 3ani.As dori continuare de studii sa devin profesor I. Ce trebuie sa fac?Am ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Erika 76 Erika 76 Sunt invatator cu o vechime de 14 ani, am Liceul Pedagogic la baza si anul acesta am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii ... (vezi toată discuția)
Retroactivitate?....ministerul edu loveste din nou... arhontele arhontele METODOLOGIE privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învătământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau ... (vezi toată discuția)