avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuare studii

Sunt absolventa a Facultatii de chimie ,specializare chimie/fizica cu durata de 3ani.As dori continuare de studii sa devin profesor I. Ce trebuie sa fac?Am terminat fac. in 1991.Daca fac un master in specialitate sunt prof I?
Cel mai recent răspuns: macmillan , utilizator 10:26, 22 Octombrie 2011
A fost postata metodologia care te intereseaza in Monitorul Oficial nr. 0733 din 19 Octombrie 2011
Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului
Nr. 5553 din 07-Octombrie-2011
Ordin pentru aprobarea Metodologiei privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învatamântului universitar de scurta durata, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durata de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenta, pentru cadrele didactice din învatamântul preuniversitar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma de absolvire AureliaSerbanescu AureliaSerbanescu Buna ziua. Am absolvit in anul 2000 Colegiul universitar cu durata de 3 ani, specializarea Tehnologie informatica si lucrez ca profesor de TIC la o scoala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum interpretați art. 105 din noua lege a învățământului ... David11_03 David11_03 Bună ziua! Cum interpretați Art. 105 din noua lege a învățământului universitar 199/2023 \"Pentru absolvenţii învăţământului universitar de ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala pe banii angajatului arhontele arhontele Intr-o Metodologie a celebrului Minister edu se afirma ca\" Art. 6. — (1) Absolvenții colegiilor universitare de institutori cu diplomă de ... (vezi toată discuția)