avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de cetatean strain

sunt cetatean roman si sunt casatorita in bahrain cu un pakistanez dupa casatorie am aflat ca e casatorit in pakistan si are o fetita de 4 ani nu mai locuim impreuna de o jumatate de an casatoria consumandu-se doar 6 luni .eu locuiesc in germania si vreau sa imi refac viata asa ca vreau sa divortez cat mai curand posibil fara a ma intoarce in bahrain ce trebuie sa fac sa divortez de acest om care a vrut aceasta casatorie doar ptr acte
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
melys, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:50, 22 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu
atunci cand am aflat aveam 4 luni de casatorie si am decis sa plec din bahrain acum sunt in germania ptr a nu ii da lui prilejul de a se folosi de acte ptr a veni in europa
as vrea de asemenea sa stiu daca exista posibilitatea unui divort online ptr ca as dori o varianta ori ptr anularea casatoriei ori divort fara ca eu sa ma intorc acolo din motive financiare
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
Divort online nu exista.

Aveti posibilitatea de a va angaja avocat care sa va reprezinte la proces dar fara a fi recunoscuta casatoria in Romania nu aveti cum sa divortati.

Poate ca nu va fi recunoscuta in Romania casatoria si scapati de divort.
bahrain nu are ambasada in romania si invers as vrea ca divortul sa se faca acolo fara sa mai umblu pe la toate ambasadele daca angajez un avocat de acolo am vreo sansa daca da as dori mai multe informatii
ce sanse am ca aceasta casatorie sa nu fie recunoscuta in romania
gi-jane2, moderator
Cred ca va complicati teribil daca vreti sa incercati un divort acolo.
Insa si in Romania un divort ca cel al dvs. poate sa fie complicat ca durata in timp si procedura.

Luati legatura cu un avocat de acolo daca vreti sa aflati durata procedurii divortului si alte aspecte ca sa stiti daca ar fi sau nu bine.

Oricum, este recomandabil sa rezolvati problema deoarece daca veti cumpara un apartament de exemplu, va puteti trezi ca vine sotul si va cere jumatate din el.

Este o problema care trebuie rezolvata.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Casatorie in strainatate melyssas melyssas daca sunt casatorita in bahrain de un an si nu mai locuim impreuna de 6 luni actele ne fiind depuse la ambasada romaniiei ptr ca nu exista ambasada in bahrain ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de naștere Lory31 Lory31 Buna seara. Este o problema putin mai delicata, neștiind ce pasi sa urmam. Cumnata mea a fost căsătorita acum 5 ani in Germania cu un pakistanez. S-au ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean pakistanez ro.elena ro.elena buna,va scriu in numele surorii mele care dupa parerea mea a facut greseala vietii ei.stabilita in strainatate,mai precis spania,avand ca iubit un cetatean ... (vezi toată discuția)