avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de cetatean strain

sunt cetatean roman si sunt casatorita in bahrain cu un pakistanez dupa casatorie am aflat ca e casatorit in pakistan si are o fetita de 4 ani nu mai locuim impreuna de o jumatate de an casatoria consumandu-se doar 6 luni .eu locuiesc in germania si vreau sa imi refac viata asa ca vreau sa divortez cat mai curand posibil fara a ma intoarce in bahrain ce trebuie sa fac sa divortez de acest om care a vrut aceasta casatorie doar ptr acte
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
melys, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:50, 22 Noiembrie 2015
Ar trebui să contactați un avocat din Germania și să vă sfătuiască în ce condiții puteți divorța de acolo. După o perioadă minimă de timp petrecută în Germania este posibil ca instanța germană să fie competentă.
melys a scris:

ce sanse am ca aceasta casatorie sa nu fie recunoscuta in romania

Daca n-ati inscris certificatul de casatorie figurati necasatorita in registrele romanesti. Nimeni nu poate face acest lucru in afara de dvs. deci pentru divort n-aveti ce face in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in strainatate melyssas melyssas daca sunt casatorita in bahrain de un an si nu mai locuim impreuna de 6 luni actele ne fiind depuse la ambasada romaniiei ptr ca nu exista ambasada in bahrain ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de naștere Lory31 Lory31 Buna seara. Este o problema putin mai delicata, neștiind ce pasi sa urmam. Cumnata mea a fost căsătorita acum 5 ani in Germania cu un pakistanez. S-au ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean pakistanez ro.elena ro.elena buna,va scriu in numele surorii mele care dupa parerea mea a facut greseala vietii ei.stabilita in strainatate,mai precis spania,avand ca iubit un cetatean ... (vezi toată discuția)