avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie in strainatate

daca sunt casatorita in bahrain de un an si nu mai locuim impreuna de 6 luni actele ne fiind depuse la ambasada romaniiei ptr ca nu exista ambasada in bahrain ce sanse am sa ma recasatoresc in germania Aceasta casatorie efectuata in bahrain cu un cetatean pakistanez este sau nu recunoscuta in europa
pot sa ma casatoresc cu altcineva in germania eu fiind cetatean roman
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:49, 29 Noiembrie 2015
Dacă vă căsătoriți fiind deja căsătorită se numește bigamie. Fapta este infracțiune în România și cred că este infracțiune și în Germania.
casatoria este recunoscuta in europa daca nu a fost inregistrata in romania ptr ca bahrainul nu are ambasada in romania imi puteti confirma daca este recunoscuta sa nu
adisan a scris:

Dacă vă căsătoriți fiind deja căsătorită se numește bigamie. Fapta este infracțiune în România și cred că este infracțiune și în Germania.

edwardo9 a scris:

casatoria este recunoscuta in europa daca nu a fost inregistrata in romania ptr ca bahrainul nu are ambasada in romania imi puteti confirma daca este recunoscuta sa nu

Nu este recunoscuta pentru ca nu a fost inregistrata in registrele romanesti de stare civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain melys melys sunt cetatean roman si sunt casatorita in bahrain cu un pakistanez dupa casatorie am aflat ca e casatorit in pakistan si are o fetita de 4 ani nu mai locuim ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)