avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme rate banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme rate banca

am imprumut la banca, nu am restante, nu am fost rea platnica, dar vazand pe net fel de fel de discutii acum fiind si eu in imposibilitatea de a mai plati va cer un sfat
de la 1 noiemb sunt pensionara anticipat iar pensia fiind f mica nu voi mai putea plati rata pe care o am (incepand cu noiembrie, in rest sunt platite la zi) nu am credit ipotecar va rog mult poate ma sfatuiti ce sa fac, am inteles ca nici bancile nu sunt intelegatoare eu vreau sa pun pensia la banca la care am creditul am din pacate si provident cum sa fac? nu stiam ca voi iesi la pensie va multumesc pt rabdare si daca se poate un raspuns pe email multumesc mult
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 17:18, 22 Noiembrie 2015
Da, o situatie dificila, banca va poate modifica rata din 5 ani pe 7 - 8 ani sa platiti mai putin pe luna ,ducetiva si stati de vorba cu cineva de la banca, insa cu camatarii cei lanti e dificil .Nu trebuia sa va bagati cu ei, aia sint nenorociti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Provident dana123456 dana123456 am imprumut la provident, am mai pus intrebare in feb 2017, din cauza faptulu ica am fost nevoita sa ies la pensie anticipat o perioada nu am putut plati la ... (vezi toată discuția)