Am fost angajata, in cadrul aceleiasi institutii bancare, in posturi care prevedeau studii superioare, respectiv: ofiter de cont principal [241230 - Ofiter bancar (credite, marketing, produse si servicii bancare) - Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)] si administrator credite [241215 - Administrator credite - Nivelul de instruire: 4 (studii superioare), anterior finalizarii studiilor universitare de licenta] ( in timpul facultatii, cursuri de zi, durata 4 ani).
Va rog sa imi spuneti daca exista o prevedere sau o modalitate legala prin care as putea obtine dreptul de a mi se considera vechimea in studii si pentru aceasta perioada.
Perioadele la care fac referire sunt:
- studii universitare finalizate cu diploma de licenta, cursuri de zi: 2002 - 2006,
- ofiter de cont principal: 01.08.2002 - 01.04.2005,
- administrator credite: 01.05.2005 - 31.12.2007.
I-am contactat acum pe cei de la fostul de munca, in acest sens, si au spus ca imi vor elibera o adeverinta care sa ateste vechimea in specialitatea studiilor.
Problema este daca mai pot recupera ceva retroactiv de la fostul si ultimul angajator, care a refuzat la momentul angajarii sa imi ia in considerarea aceasta vechime, chiar daca era trecuta in Cartea de munca. Poate, dupa obtinerea acestei adeverinte, voi reusi sa obtin o recalculare.