Vecinul din provincie unde am o proprietate pe care o vad cam la doua luni si unde in prezent nu sta nimeni,sare gardul sau il deschide fortat facind loc pasarilor lui sa intre.
Ce se antimpla daca pun alimente otravite in curtea mea?
Unul dintre motivele invocate de individ este ca intra sa acopere o groapa facuta de mine cu 6 luni in urma , si care cind se umple cu apa de la ploaie ai poate omori pasarile.
Sint obligat sa astup groapa ?
Multumesc anticipat!
Domnule Foaie Verde
Exista un proverb care spune asa : "Fereste-te sa sapi groapa vecinului ca sa nu cazi singur in ea!"
Daca puneti alimente otravite in curtea dvs si , din intamplare , pune mana un copil venit la dvs sau oricine altcineva si moare , fapta se cheama omor prin imprudenta ! Fiindca dvs stiati ca sunt mortale si puteati prevede otravirea unei persoane accidental dar ati ignorat aspectul!
Groapa este in curtea dvs? Daca da , puteti face orice doriti pe proprietatea dvs .
Eu va recomand sa discutati politicos cu vecinul si sa ii explicati ca daca va mai calca proprietatea ii veti face plangere penala pentru violare de domiciliu...si la prima abatere reclamati-l la politie!
Elegant si fara chestii ..otravitoare!B-)
Ei, dar asta cu otrava e tare!!!!!!
Nu i-o puneti de-adevaratelea, dar anuntati-l (fara martori) ca pe langa proces de violare de domiciliu o sa si puneti otrava, pe ici, pe colo, atat cat sa ciuguleasca pasaricile lui cate un bob mortal.
Dar cum ii poate omori groapa din curtea Dv. pasarile lui? Ce cauta pasarile lui la Dv. in curte?
Cum este cu acest accidental intr-un loc inchis de 5 ani ?
Accidental pot intra si eu peste el ?
Din fericire nici macar nu ma-m certat vreodata cu respectivul,iar daca in curtea mea pot face lejer o groapa,deci am voie pot pune si otrava nu?
Si intr-o groapa poti sa cazi accidental si sa faci nani definitiv!
Politia
caradis
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am trei plangeri la politie, una depusa in 2009, prin martie si pana acum nu am primit nici un raspuns, desi am cerut in ... (vezi toată discuția)