Conducerea asociatiei de propietari in cadrul biroului executiv a stabilit acum mai bine de jumatate de an ca fiecare apartament de la etajul intai sa fie trecut cu o persoana la lift (plata curent electric).Pe 7 octombrie am citi un articol in ziarul Libertatea in care se mentiona ca aceasta decizie este ilegala ea putand sa fie luata numai in cadrul adunarii generale si nu in cadrul biroului executiv.In conformitate cu Hotararea nr.1588 din 19 decembrie 2007si a Legii nr. 230/2007 articolul 35.Mentionez ca noi avem uscatoria la parter.Liftul este folosit rar numai cand avem ceva greu de carat.Am ridicat aceasta problema la ultima adunare a biroului executiv si au spus ca eu nu am dreptate.Astept parerea dumneavoastra.
in logica dv ar fi trebuit sa fie incluse si apartamentele de la parter, care nu sunt incluse si ma intreb de ce se face discriminare intre parter si etajul intai.Problema este ca de 29 de ani nu sa impus aceasta plata si mai ales modul cum sa decis impunerea ei, oare nu trebuia hotarata intr-o adunare generala ?
Nu e logica mea, asa cum sustineti, ci e litera si spiritul legii. Si conform acesteia cheltuielile ce energia electrica se suporta de toate persoanele trecute la intretinere. O scutire de la plata se poate face numai ca o exceptie, la solicitare, prin hotararea adunarii generale si in limitele legii.
in ce spuneti aveti perfecta dreptate, numai ca : 1.Hotararea de impunere trebuia facuta acum 3 ani cand ne-am transformat in asociatie de propietari.2.Hotararea trebuia luata in cadrul adunarii generale nu in cadrul biroul executiv, ca sa poate face amendamente atunci pe loc.
Sunt unele lucruri ce nu se mai dau inapoi. Printre acestea se numara si timpul. Indiferent ce s-a intamplat, ce am facut, nu putem sa dam timpul inapoi si sa mai traim luam copilaria sau tineretea inca odata.
Rezolvati-va problemele conform legii de acum inainte.
Plata ascensor
roxana2702
Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)