avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... judecatorul sindic
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

judecatorul sindic

Buna ziua,

Am o tranzactie semnata cu o firma in insolventa (contract de chirie intre profesionisti) prin care eu renunt la despagubirile de amenajare spatiu iar locatorul la penalitati. Precizez ca noi avem calitatea de chirias.

Judecatorul sindic se poate impotrivi acestei tranzactii (intelegeri de plata)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:58, 2 Decembrie 2015
Judecatorul sindic se poate impotrivi doar daca exista indicii privind existenta unor fapte ce contravin normelor imperative ale legii.

Daca astfel de fapte nu exista, decizia apartine creditorilor societatii aflate in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tacita relocatiune -contracte intre profesionisti _rog raspuns Maria-Criss Maria-Criss Buna ziua, Am semnat un contract de chirie (am calitatea de chirias) in martie 2012, valabil pana in martie 2013 (1 an). Nu am vrut sa mai semnez ... (vezi toată discuția)
Actiuni abuzive proprietar asupra chirias elvirabt elvirabt In ce conditii poate proprietarul restrictiona - fara preaviz - accesul la spatiul detinut cu chirie de catre chirias? Mentionez ca este vorba de o notificare ... (vezi toată discuția)
Clauza denuntare unilaterala contract de locatiune (locator) sky2015 sky2015 Buna ziua, Pe scurt detin un apartament de bloc transformat in spatiu comercial si doresc inchirierea acestuia catre o societate comerciala insa vreau sa pun ... (vezi toată discuția)