avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... eleva insarcinata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

eleva insarcinata

Buna ziua!
Ce trebuie sa faca o scoala in situatia in care afla ca o eleva de clsa a IX-a este insarcinata? Ce institutii trebuie sa anunte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IlieBC , utilizator 09:14, 2 Decembrie 2015
Urmand un fir logic, cel mai probabil ar trebui sesizate organele de politie deoarece poate fi un caz de corupere de minori si autoritatea de protectie sociala pentru luarea masurilor de protectie a viitoarei mame si a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon scolar MariaMirabela2015 MariaMirabela2015 O eleva a abandonat scoala, a plecat de acasa sa locuiasca cu prietenul major (și cu acordul părintilor). Cine informeaza autoritatile locale? scoala sau ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie, ajutor.... Caesar08 Caesar08 Buna seara, am 18 ani impliniti, elev, inca 1 an de scoala parinte abuziv, mare amator de bautura, cateodata si batai... ce drepturi am eu? de plecat ... (vezi toată discuția)