Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

danielcioca1 
	    	Utilizator

danielcioca1 
	    	Utilizator	    

Nu este un abuz din partea acelui functionar.
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

danielcioca1 
	    	Utilizator

danielcioca1 
	    	Utilizator	    

Sunt unele AJPIS-uri care solicita acel document din strainatate, iar altele accepta declaratia notariala.
Insa cel mai bine puteti intreba ANPIS - Agenția Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, email: anps@prestatiisociale.ro
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 serbantomoiaga	                   

Buna ziua!.Doresc sa adresez o intrebare.Fostul sot al unei femei a intocmit actele necesare solicitarii alocatiei pentru copil,doar ca acel copil,in urma ... (vezi toată discuția)
	                    serbantomoiaga	                   

Buna ziua!.Doresc sa adresez o intrebare.Fostul sot al unei femei a intocmit actele necesare solicitarii alocatiei pentru copil,doar ca acel copil,in urma ... (vezi toată discuția)

narin	                   

Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: 
fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
	                    narin	                   

Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: 
fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)

lucasonia	                   

Buna ziua am o nelamurire,,in luna Decembrie 2015 nu mi-a venit alocatia copilului in varsta de 1 an,,azi am fost la posta si am intrebat de ce nu a venit si ... (vezi toată discuția)
	                    lucasonia	                   

Buna ziua am o nelamurire,,in luna Decembrie 2015 nu mi-a venit alocatia copilului in varsta de 1 an,,azi am fost la posta si am intrebat de ce nu a venit si ... (vezi toată discuția)