avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare bugetari

Buna ziua,
Cei care lucreaza in Statiunile de Cercetare si tin de Academia de Stiinte Agricole, au drepul la majorari de salariu odata cu bugetarii (suntem bugetari cu autofinantare si cand s-au taiat salariile cu 25% am fost si noi inclusi in categorie)?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 27 Noiembrie 2015
începând cu data de 1 decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcțiilor de bază/salariilor funcției de bază/indemnizațiilor de încadrare de care beneficiază personalul prevăzut în Anexa nr.I – Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Administraţie", Capitolul II – Unităţi de cercetare ştiinţifică, dezvoltare tehnologică şi proiectare din Anexa nr.II – Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Învăţământ", Anexa nr.IV - Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Cultură" , Anexa nr.V - Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Diplomaţie", Anexa nr.VI - Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Justiţie", Anexa nr.VII - Familia ocupaţională de funcţii bugetare „Apărare, ordine publică şi siguranţă naţională" și Anexa nr.VIII – Reglementări specifice personalului din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii, aflate în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea Guvernului, ministerelor şi celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, precum şi cele aflate în coordonarea primului-ministru şi cele aflate sub controlul Parlamentului la Legea-cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare,se majorează cu 10% faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Se majoreaza salariile de la 1 iunie pt bugetari? Lucrez la o unitate bugetara cu autofinantare. Multumesc frumos si va doresc numai bine. (vezi toată discuția)
Majorare 10% alesi locali Kyandra Kyandra Am o nedumerire... in baza legii 284/2010, alesii locali fac parte din Anexa 1, Familia ocupationala \"Administratie\", capitolul IV pct. C, iar art. I pct. 4 ... (vezi toată discuția)
Indexare cu 8% pentru bugetari elizbeth elizbeth La indexarea cu 8% pentru salariatii dintr-o unitate bugetara cu autofinantare se intocmesc acte aditionale sau pur si simplu se indexeaza cu 8% baza. Si mai ... (vezi toată discuția)