avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Majorare 10% alesi locali
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Majorare 10% alesi locali

Am o nedumerire... in baza legii 284/2010, alesii locali fac parte din Anexa 1, Familia ocupationala "Administratie", capitolul IV pct. C, iar art. I pct. 4 din legea 293/2015 spune ca se majoreaza cu 10% cuantumul brut al salariilor de baza/soldelor functiilor de baza/salariilor functiei de baza/indemnizatiilor de incadrare de care beneficiaza personalul prevazut in Anexa nr.I – Familia ocupationala de functii bugetare "Administratie”... Eu inteleg din aceasta ca si indemnizatia acestora se majoreaza cu 10%, este corect? Ce situatii ati intalnit in aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: alina8008@yahoo.com , utilizator 18:12, 25 Decembrie 2015
La fel inteleg si eu.... ca fac parte din ANEXA Nr. I FAMILIA OCUPATIONALA DE FUNCTII BUGETARE "ADMINISTRATIE" ....doar ca parerile sunt foarte impartite... consilierii jurdidici de la mine nici nu vor sa auda de aspectul asta....
:-/
:rtfm::rtfm::rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari draguta58 draguta58 Buna ziua, Cei care lucreaza in Statiunile de Cercetare si tin de Academia de Stiinte Agricole, au drepul la majorari de salariu odata cu bugetarii (suntem ... (vezi toată discuția)
Marire salarii in sistemul bugetar rscandreea rscandreea In ordonanta de urgenta 35/2015 privind majorarea salariilor in sistemul bugetar cu 10% respectiv 25% in domeniul asitentei sociale. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Oug 293/2015 rodicaneagu rodicaneagu Buna ziua, Asistentii personali primesc 10 sau 25%? Avem si functionarii publici cu atributii de asistenta sociala si mediator sanitar pentru romi ... (vezi toată discuția)