avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda inchisoare Elvetia.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda inchisoare Elvetia.

Un prieten de-al meu, a primit din Elvetia, o amenda de circulatie,in care spune ca are 4 zile de inchisoare de efectuat.
El in viata lui nu a iesit din tara cu masina. DUpa ce a primit hartia cu inchisoarea, a cautat sa vada cine a fost in Elvetia si a descoperit ca o prietena de-a lui a fost, si i-a dat datele lui. Asta e acuma.

Dar unde poate contesta inchisoarea respectiva? Ce poate face? La ce instanta?
Cel mai recent răspuns: Eve23 , utilizator 18:40, 6 Mai 2022
Sa nu meargă în Elveția ca îl arestează.
Pentru judecata și contestație sa caute avocat elvețian care sa îl informeze.
E complicata situația. ...
Bună ziua! Am luat amenda in Elveția de 915 Chf sau 4 zile închisoare, dacă nu o plătesc o sa mi se întâmple ceva în România?

Alte discuții în legătură

Iesire ilegala Eve2016 Eve2016 Acum 3 ani am pornit, la sfatul unui avocat cu o cerere de custodie comună minor si cu o declarație la parchet precum ca fiica mea a fost luată de către ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla? Asistentul1967 Asistentul1967 Am un proces de hartuire sexuala in germania am mingiata o doamna de la un azil unde eram angajat fara sa stiu ca doamna era cu dementa momentan ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)