avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde achit o amenda primita in Ungaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde achit o amenda primita in Ungaria

Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara.
Unde o platesc?
Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 23 Iulie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Amenda radar ungaria mgordan mgordan Buna, Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Amenda luata in ungaria de craciun!!! buna ziua. am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, ... AlexVâlcea AlexVâlcea Buna ziua. Am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, venind din Franta spre Romania cu masina perosnala inscrisa pe Romania dar cu Itp de Franta, am ... (vezi toată discuția)