avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot sa iau permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot sa iau permisul

Am avut luat permisul pt alcool si in data de 27 noiembrie am primit hotarirea judecatoreasca in care scrie asa;Stabileste fata de inculpat pedeapsa de 10 luni inchisoare.Amina aplicarea pedepsei pe un termende supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.Obliga inculpatul la o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 30 zile.INTREBAREA MEA ESTE CAND IMI POT LUA PERMISUL DE CONDUCERE?
Daca hotararea este definitiva si nu aveti obligatia stabilita de instanta sa nu conduceti pe durata termenului de supraveghere, puteti sa va ridicati permisul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Ombladon24 Ombladon24 Buna seara .La această decizie este anulat permisul ?temeiul art. 336 alin. 1 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP, raportat la art. 83 CP stabileşte ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Fossil30 Fossil30 Buna ziua! In urma cu 3 ani, am avut un accident prin care care masina condusa de mine a trecut cu 40 de cm linia continua intr-o curba pe sensul opus si am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul in urma unei condamnari cu suspendare? DanaRadu82 DanaRadu82 Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti de condamnare la inchisoare de 1 an de zile cu suspendare in urma conducerii unui autivehicol cu a alcoolemie ... (vezi toată discuția)