avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex cu prostituata minora (17)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex cu prostituata minora (17)

Buna seara,
Am fost abordat, chiar azi, in fata casei, de o duduie, altfel frumusica, atragatoare etc, intrabandu-ma daca sunt singur si daca platesc bine fetele(?!);am raspuns ca daca acum platesc cand sunt inca tanar, la 80 de ani, ce mai fac?
Mi-a zis ca vrea 50 de lei, a ramas ca ne reauzim mai tarziu.
ne-am intalnit undeva mai departe, intr-un loc destul de retras, am vazut-o mai bine, am intrebat-o cati ani are si a zis ca 19...
Am zis ca nu platesc suma ceruta de ea, a fost de acord cu mai putin dar ca vrea banii in avans(?!); mergand putin mai acolo, a intins mana dupa bani, nu mi-a placut gestul am refuzat serviciile...Plecand a avut grija sa-mi arunce ca daca "imi spune ca e minora" la care am raspuns ca de la ea stiusem ca are 19 ani, la care imi spune ca e nascuta in 1998.
Ce s-ar fi intamplat daca plateam, faceam sex cu fata respectiva?
Eram pasibil de pedeapsa pentru vreo infractiune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 29 Noiembrie 2015
Nefiind vorba de art 216 CP fapta nu constituie infracțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora de 15 ani insarcinata amelia09 amelia09 ce se intimpla cu tinarul care a lasat minora de 15 ani insarcinata?nu a fost viol a fost de buna voie (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare foarte importanta - sex intre minori, consecinte legale razvii96 razvii96 se poate baga in puscarie un baiat de 17 ani ca a facut sex cu fata de 15 ani? Eu sunt acela, dar ea a vrut, a venit la mine si a zis ca vrea sa facem sex, si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori - elemente constitutive ale infractiunii elenaciocanache elenaciocanache Buna ziua. sunt noua in acest forum si de aceea va cer scuze daca am unele greseli. Numele meu este Elena si am o fiica de 16 ani care a inceput o relatie cu ... (vezi toată discuția)