avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare -cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare -cumparare imobil

Buna ziua!..detin in copropietate cu sotia mea un apartament, as dori sa stiu daca se poate si in ce conditii sa cumpar partea ei de propietate, astfel eu devenind unic propietar, fara ca in urma unui ulterior partaj sotia sa nu poata emite pretentii banesti sau de alta natura asupra apartamentului.
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2015
geo964, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:24, 29 Noiembrie 2015
Lichidati regimul matrimonial al comunitatii legale in favoarea regimului separatiei bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem de făcut in următoarea situație: sunt căsătorită in regimul comunității legale de ... (vezi toată discuția)
Mostenire- ce acte se pot incheia in aceasta situatie? eneelena eneelena ce acte se pot face dupa noul cod civil intr doi soti care sant coopropietarii unui apartament astfel incat copilul sotului din prima casatotie sa nu vina la ... (vezi toată discuția)
Schimbari regim matrimonial vali_50 vali_50 la 1 an dupa casatorie fiind unic propietar al uni apartament, am schimbat regimul matrimonial din propiu in comun. Acum, dupa un an sotia si-a schimbat ... (vezi toată discuția)