avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins fara permis si cu alcoolemie 0.2%
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins fara permis si cu alcoolemie 0.2%

Buna ziua, dupa cum se vede si in titlu, am fost prins fara permis de conducere cu o alcoolemie de 0.20, precizez ca aveam deja sala luata, intre timp am luat si orasul, declaratii la politie, au dispus urmarirea penala,acuma ce urmeaza sa se intample ? se poate sa imi anuleze permisul ? este posibil sa imi dea pedeapsa cu executare ? nu am mai avut antecedente.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
Better_call_saul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Better_call_saul , utilizator 16:04, 30 Noiembrie 2015
Multumesc ! credeti ca am sanse sa primesc doar amenda sau munca in folosul comunitatii?
Sfatul meu e sa încercați sa nu fiți condamnat penal.
Exista șanse dar trebuie apărare calificata pentru ca procurorul sa înțeleagă cazul dvs.

În caz de condamnare permisul se anulează.
Nu veți mai avea nici dreptul de a conduce și în mod logic legea nu putea prevedea sa va rămână permisul dar sa nu aveți dreptul de a conduce...
Era un nonsens...

Ați început rau dacă ați avut alcoolemie la volan dar aveți noroc ca nu aveți doua infracțiuni.si puteți spera...
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
si cum sa incerc sa nu fiu condamnat penal ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat Nina chirita Nina chirita Am condus cu permis suspentat si acum dopa 2 ani misa anulat e normal pentru depasire de viteza mi sa intamplat asa poate cineva sami dea un raspuns va ... (vezi toată discuția)
Cod rutier Nelu451 Nelu451 Dupa redobandirea permisului anulat prin reexaminare teoretica si practica acesta poate fi anulat iarasi daca in termen De 6 lunui de dupa redobandire ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan petreadriana95@yahoo.com petreadriana95@yahoo.com Ce se intampla daca tatăl meu a fost prins conducând autovehiculul cu o alcoolemie de 0,68 mg/l. Care sunt urmările ținând cont ca nu a mai avut ... (vezi toată discuția)