avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma curenti slabi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma curenti slabi

Salut,vreau sa infintez o firma de instalatii curenti slabi impreuna cu tatal meu.
Imi puteti spune care sunt cerintele legislative actuale pentru deschiderea firmei?
Ce tip de firma ar trebui PFA sau SRL-D?
Ce autorizatii imi trebuie si unde ma pot duce pentru obtinerea lor ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:40, 1 Decembrie 2015
Cred ca va puteti autoriza ca pfa daca doriti sa lucrati singur sau sa va faceti un srl cu doi asociati (analizati piata si potentialii clienti si daca chiar merita sa va faceti acel srl, pentru ca acolo apar costuri mai mari). Inregistrarea pfa si srl se face la registrul comertului si apoi la finante.
Dar cititi la inceput si la [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa lichidata - transformata actionar srl - angajata cu contract la alta firma Doru Radu Doru Radu Detin un magazin, fiind p.f.a.. Pot face urmatoarele transformari : - 1) lichidarea PFA; 2) infiintarea s.r.l cu pastrarea locului de munca ptr. vanzatoare, ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)