avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere scoala si studio de machiaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere scoala si studio de machiaj

Buna ziua,

Avem o firma infiintata in anul 2013, in domeniul constructiilor, pe care dorim sa o transformam intr-o scoala si studio de machiaj / coafor. Doresc sa mentionez ca spatiul in care urmeaza sa deschidem punctul de lucru este intr-o cladire de birouri in zona Floreasca, la etajul 1. Este un spatiu de 45mp fara chiuveta/grup sanitar, acestea se afla pe holul cladirii de birou. Asadar, activitatea de coafor se va limita la tuns-coafat, fara spalat.
Imi puteti spune, va rog, pentru aceasta activitate ce tip de autorizatii sunt necesare?
Obiectul principal de activitate va fi probabil 8559 sau 9602.
Pentru acreditarea ANC am gasit pe site-ul dansilor ca este nevoie de urmatoarele avize:
1. Autorizația pentru prevenirea și stingerea incendiilor (PSI);
2. Autorizația sanitară;
3. Autorizația de funcționare din punct de vedere al protecției muncii;
4. Autorizația de mediu, dacă este cazul;
5. Autorizația sanitar veterinară, dacă este cazul, sau contractul încheiat cu agentul economic din care să reiasă că deține autorizațiile legale pentru desfășurarea pregătirii.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2015
alexandraleu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)