avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire indemnizatia crestere copil

Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire.
in momentul de fata am o poprire pe 30% din salariu pentru neplata unei rate la banci. In luna martie 2016 urmeaza sa nasc. Se va pune poprire si pe indemnizatia de crestere a copilului?
Momentan poprirea nu e pe contul meu, e pe salariu, nu pe card.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:46, 1 Decembrie 2015
Nu știu ce șanse aveți sa evitați plimbarea, dar cardul nu îl veți putea folosi, banii ii veți ridica de la ghișeu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, precum si pe alocatia copilului pana la 2 ani fikret fikret Buna ziua. Imi puteti spune, va rog frumos, daca se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, precum si pe alocatia copilului ... (vezi toată discuția)
Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie crestere copil? predaangela predaangela Buna ziua am o poprire pe salariu care s-ar termina in 6 luni. M-ar interesa, daca ma poate ajuta cineva, daca din ianuarie voi intra in concediul pentru ... (vezi toată discuția)