avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare Permis Tr (tractor) expirat din '97
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare Permis Tr (tractor) expirat din '97

Buna ziua,
Am o cunostiinta al carei permis de conducere pentru utilaje agricole, echivalent al categoriei Tr, a expirat din '97 si acum ar vrea sa si-l schimbe. Respectiva persoana nu mai are permis de conducere si pentru alte categorii, ci numai pentru categoria Tr. Nedumerirea mea este daca se poate schimba acest permis fara reluarea examenelor practice si teoretice intrucat au trecut aproape 19 ani de cand a expirat.
Va astept cu raspunsuri! Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2015
VladPuscasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: VladPuscasu , utilizator 10:42, 8 Februarie 2016
NU trebuie sa dea niciun examen, merge la politie si solicita un nou permis de conducere pe motiv de expirare a valabilitatii. Are nevoie de fisa medicala si dovada achitarii taxei ptr permis.
Va multumesc pentru raspuns. A fost exact cum mi-ati spus. Persoana de care avea nevoie de permis a scos fisa medicala, a platit cei 68 de lei la CEC si a mers la politie cu fisa si cu chitanta, eliberandu-i pe loc dovada si dupa cateva zile a primit permisul acasa. Totul a fost rezolvat intr-o singura zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat bellefille bellefille Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere pintenarug pintenarug ce acte trebuie la dosar, pentru redobandire permis anulat? dosarul poate fi depus inainte de un an, pentru programare la examen? (vezi toată discuția)