avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe RCA taxe nesimtite
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

RCA taxe nesimtite

Buna ziua, ma intereseaza daca este posibil pentru un autocamion+remorca inmatriculate in Romania se poate face RCA in alta tara fara a deschide alta firma etc. Multumesc anticipat. #-o
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:34, 2 Decembrie 2015
Nu, nu se poate.Pt autovehiculele inmatriculate in Romania se incheie politele RCA in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
E posibil rca incheiat in strainatate? dogele dogele Buna ziua! Se poate incheia o asigurare rca la o firma de asigurari din stainatate? Firma de asigurari nu este prezenta pe piata asigurarilor din Romania. Este ... (vezi toată discuția)
Vehicul imprumutat, accident in germania mircea_m mircea_m Am imprumutat unui amic o remorca (platforma transport autovehicule), in Iunie 2013, pentru a aduce un autoturism din Germania, acolo ansamblul de ... (vezi toată discuția)