avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele?

Salut,am o fetita de 8 luni si as vrea sa obtin custodia ,fosta concubina a fost casatorita,a terminat cu divortul si acum urmeaza sa fac testul de paternitate la copil .binenteles copilul e pe numele fostului sot ceea ce a, sa cer si in instanta sa i se schimbe.la o saptamana dupa ce neam certat avenit si miaspus ca se muta cu unu si ca regreta ca nu e el tatal copilului .de cand sa nascut copilul si pana acum am avut grija ca copilul meu sa aibe absolut totu de la carut pana la pampers,creme de baie,uleiuri,hainute,mancare absolut totul,binenteles plimbata zilnic in parculet ,schimbata la timp de pampers singurul lucru pe care nu lam faca e baita la fata in rest am facut totul.....vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia la copil?
Cel mai recent răspuns: SergiuIonita , utilizator 18:16, 3 Decembrie 2015
in primul rand trebuie facuta o actiune in tagada paternitatii .. ulterior dvs puteti sa va recunoasteti copilul si apoi sa cereti custodia acestuia .
pt a primi custodie exclusiva trebuie motive intemeiate.
Nu am auzit ca un tata sa obțină custodia unui copil de 8 luni dacă mama e în viata.
Nici nu cred ca se poate decât excepțional...

Încercați sa va informați mai bine ca sa nu pierdeți timpul în mod inutil cu mai multe procese.
Nu ma refer sa va informați la ce v-am zis...
Unde e copilul, cu cine, cat se ocupa fiecare parinte?
primul pas lam facut deja chiar azi ,acum astept sa primesc raspunsul pentru am ma prezenta pt testul de paternitate....de la luna zero pana in momentul de fata eu si cu mama ei neam ocupat de copil,maicasa de dim la ora 8 pama la 12 si dupa eu pana seara la 8 cind venea ea de la munca....initial la inceput nu am vrut sa cred ca este copilul meu pt ca ei ia placut viata,chiar a avut o aventurasi cu unul din verisori mei nu mai spun ca majoritate prietenilor miau spus ca au avut treaba cu ea...am trebut peste gandinduma la copil daca este al mueu trebuie sa-mi asum responsabilitate ,copilul chiar nu are nici o vina pt ce a facut ea...si acum la nici o saptamana de la discutia aprinsa pe care am avuto cu mama ei ea deja sa muta la un fost iubit si spunand ca daca nu platesc cresasau daca incerc sa fac ceva merge la politie si imi interzice sa mai vad copilul...problema e ca noi locuim in belgia copilul e aici cu noi
Credeti ca facand un test de paternitate va cresteti sansele sa cresteti copilul? Ati vorbit cu un avocat local inainte? Stiu cat e un avocat in Belgia, insa credeti-ma, trebuie sa vorbiti cu unul.

Alte discuții în legătură

Incredintarea unui copil minor tatalui dintr-o relatie de concubinaj NicoletaI2014 NicoletaI2014 Ce sanse are tatal sa primeasca custodia copilului minor dintr-o relatie de concubinaj, mentionez ca el a lucrat pe toata perioada cresterii copilului, au ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nicolettadarius nicolettadarius buna seara...As dori sa ma ajutati cresc singura un copil de 3 luni tatal nu e mentionat in certificatul de nastere,dar acuma ma ameninta ca vrea sa faca un ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna duda teodora duda teodora buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)