Salut,am o fetita de 8 luni si as vrea sa obtin custodia ,fosta concubina a fost casatorita,a terminat cu divortul si acum urmeaza sa fac testul de paternitate la copil .binenteles copilul e pe numele fostului sot ceea ce a, sa cer si in instanta sa i se schimbe.la o saptamana dupa ce neam certat avenit si miaspus ca se muta cu unu si ca regreta ca nu e el tatal copilului .de cand sa nascut copilul si pana acum am avut grija ca copilul meu sa aibe absolut totu de la carut pana la pampers,creme de baie,uleiuri,hainute,mancare absolut totul,binenteles plimbata zilnic in parculet ,schimbata la timp de pampers singurul lucru pe care nu lam faca e baita la fata in rest am facut totul.....vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia la copil?
Da am vorbit cu el,momentan a spus in primul rand sa facem testul si sa speram ca nu apar si alti participanti. Da mia spus ca e cam greu cu custodia totala dar am mari sanse sa obtin custodie adica sa stea la mine o saptamana si la ea o saptamana,sau doar sa o vad in week-end,sipeste 2-3 ani sa redeschidem procesul.Eu iam explicat ca ea in afara sa spele copilul si sa il adoarma cu sanul in gura nu stie sa faca nimic,si nu pot fii deacord cu asa ceva...in schimb eaimi cere sa platesc cresa copilului casa o pot lua de la cresa si sa-mi vad copilu altfel nu ...vreau sa ma invete cineva cum sa fac si ce sa fac,crededima ca sunt disperat,mai ales cand vad ca fata plange atuncicind masa o ia din bratele mele,nu stiu daca ati mai vazut asa ceva ca un copil de 8 luni sa planga dupa tatal ei,va multumes pt raspunsuri si pt sfaturile pe le primesc !
Custodie comuna
duda teodora
buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)