avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LITIGIU CU DGASPC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LITIGIU CU DGASPC

Am fost asistent maternal profesionist timp de 7 ani.In urma unor rapoarte intocmite in mod tendentios ,lipsite de adevar mi-a fost desfacut contractul de munca.ORDINUL 35 /2003 prevede ca rapoartele intocmite de asistentii sociali desemanati cu verificarea AMP sa aduca la cunostiinta acestuia (in copie) orice raport pe care il intocmesc. Acest lucru nu s-a intamplat iar la audierea din comisia care a hotarat retragerea atestatului nu mi s-a permis sa aduc probe care sa dovedeasca ra rapoartele intocmite nu corespund cu adevarul.
Am dat DGASPC Dambnovita in judecata pentru a mi se afce dreptate .Am cerut in mod respectuos DGASPC printro petitie sa mi se acorde accesul la dosarul meu de AMP pentru a face copii dupa raportele care au stat la baza retragerii atestatului meu profesional.Desi termenul limita de raspuns a trecut de mult nu am primit nici un raspuns nici favorabil nici negativ.
Intrebarea mea catre dumneavoastra este:Mi se poate interzice acesul la dosarul meu?Ce pot sa fac in acest sens?
Va multumesc pentru atentie si astept raspunsul dumneavoastra
Cu respect
MARI
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2009
mari1, utilizator

Alte discuții în legătură

Grad de handicap marianz marianz Am rugamintea sa-mi comunicati cine hotaraste incadrarea ca grad de handicap dupa intocmirea dosarului medical si unde incepe intocmirea acestui dosar?La ... (vezi toată discuția)
Asistenta maternala liviu_hetea liviu_hetea In urma unui interviu ,la care au participat 30 de persoane ,am ramas intr-un final 3,dupa mai multe evaluari psihologice ,controale la domiciliu ,am fost ... (vezi toată discuția)
Hartuiala la locul de munca din partea directorului MarianCiurezeanu MarianCiurezeanu Sotia mea lucreaza de mai bine de sapte ani ca si consilier juridic la RA Aeroportul Iasi. De la venirea noului director general interimar, aproximativ acum 7 ... (vezi toată discuția)