avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubirea persoanelor fizice care au constituit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme

Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme carnet (CEC Dacia 1300, dinainte de 1989, transferat la B.R.D.) mi-a fost refuzata de BRD, deoarece nu am gasit carnetul CEC, ci doar chitanta depunerii sumei si confirmarea inregistrarii la IDMS.

Alte discuții în legătură

Carnete cec valycalciu valycalciu -am 2 carnete CEC cu valori minime. as vrea sa stiu dupa legea 19/2016,unde ma pot adresa sa pot recupera sau sa intru in posesia acelor sume?? (vezi toată discuția)
Ramburasari bani dacia lauramb lauramb Buna ziua, este foarte mediatizat faptul ca BRD va despagubii persoanele care au depus bani pt o Dacie..dar dupa 22.dec.89,ce se intampla cu cei care au platit ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)