avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Carnete CEC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Carnete CEC

-am 2 carnete CEC cu valori minime. as vrea sa stiu dupa legea 19/2016,unde ma pot adresa sa pot recupera sau sa intru in posesia acelor sume??
Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 07:57, 5 Iunie 2016
Incercati la BRD.

Art. II.

Pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. pentru achiziţionarea de autoturisme, iar după data de 22 decembrie 1989 le-au transferat în conturile Băncii Române pentru Dezvoltare B.R.D. - S.A. şi nu prezintă documentele doveditoare, care să ateste data constituirii depozitului la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. şi care vor beneficia de despăgubire după intrarea în vigoare a prezentei legi, calculul despăgubirii se va face de la data transferului la Banca Română pentru Dezvoltare B.R.D. - S.A. până la data de 30 septembrie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la casa de economii si consemnatiuni c.e.c. - s.a. in vederea achizitionarii de autoturisme grigorasaddeco grigorasaddeco Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme carnet ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)
Cine primeste - despagubiri pentru depozite la cec si brd pt. dacia ? oanaportar oanaportar - la data de 06.03.2014 a intrat in vigoare o Lege pentru despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la CEC sau BRD in vederea achizitionarii ... (vezi toată discuția)