avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare de salariu

Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ?
Cel mai recent răspuns: Handralaura , utilizator 23:08, 22 Ianuarie 2016
In termen de 30 de zile ar trebui sa primiti raspuns.
Sunt asistent personal din anul 2010 angajat la primarie, in contractul de munca scrie ca am dreptul la concediul de odihna la cerere sau o indemnizatie echivalenta cu salariul net pe o luna ( Legea 448/2006 art. 37(2).) Din anul 2010, eu nu am cerut concediu de odihna si nici nu mi-au platit aceea indemnizatie. La primarie am intrebat de mai multe ori despre aceasta situatie raspunsul fiind ca nu au bani si sa fiu multumita ca pot sa primesc salariul de asistent personal. Am o ruda in alt judet,fiind si ea asistent personal, ea primeste aceea indemnizatie. Intreb: de ce nu se aplica legea la fel?
Handralaura a scris:

.... Am o ruda in alt judet,fiind si ea asistent personal, ea primeste aceea indemnizatie. Intreb: de ce nu se aplica legea la fel?

Este o intrebare la care greu se poate da un raspuns concludent.
E ADEVARAT CA:doar aceea bugetari vor avea salarii marite cu 10% care nu au beneficiat de salarii marite in anul 2015 ? Salariul meu a fost marit in anul 2015 cand a fost marit salariul minim. Eu am un CIM cu primaria ca asistent social debutant , cucat se va majora salariul meu din data de 1 dec. 2015 ? Cu respect!!!
Vi se va majora salariu , chiar daca ati beneficiat de majorarea la salariul minim brut.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia marita pentru persoana cu handicap grav Corivoicu Corivoicu In ianuarie NU am primit indemnizatia pe luna decembrie pentru fetita mea (incadradata in caz de handicap grav) marita cu 25 %.sunt in legatura cu foarte multi ... (vezi toată discuția)
Salarizare asistent personal oxi oxi Buna ziua, Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali ... (vezi toată discuția)
Marire salarii in sistemul bugetar rscandreea rscandreea In ordonanta de urgenta 35/2015 privind majorarea salariilor in sistemul bugetar cu 10% respectiv 25% in domeniul asitentei sociale. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)