avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare de salariu

Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ?
Cel mai recent răspuns: Handralaura , utilizator 23:08, 22 Ianuarie 2016
Sunt asistent personal cu contract individual de munca ca asistent social debutant. Salariul meu nua fost majorat cu 25%, motivarea fiind ca: acelor persoane se mareste salariul cu 25% a caror venit este de 2000 de lei. Unde gasesc aceasta critetie in lege ? Salariul meu s-a marit de la 777 lei net la 847 lei net. La cine sa apelez cu aceasta problema ?
Majorarea salariilor cu 25% se face indiferent de cuantumul salariului avut inainte de majorare.

Puteti promova o actiune in instanta, daca angajatorul nu doreste sa rectifice greseala facuta.
Multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia marita pentru persoana cu handicap grav Corivoicu Corivoicu In ianuarie NU am primit indemnizatia pe luna decembrie pentru fetita mea (incadradata in caz de handicap grav) marita cu 25 %.sunt in legatura cu foarte multi ... (vezi toată discuția)
Salarizare asistent personal oxi oxi Buna ziua, Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali ... (vezi toată discuția)
Marire salarii in sistemul bugetar rscandreea rscandreea In ordonanta de urgenta 35/2015 privind majorarea salariilor in sistemul bugetar cu 10% respectiv 25% in domeniul asitentei sociale. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)