avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager

contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager apartamentul mamei mele .mama a decedat eu sunt in divort iar sotul spune ca are dreptul la acest apartament pentru ca ii port numele. In perioada casatoriei sa facut contractul dar sunt numai eu titular MULTUMESC !

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:32, 5 Decembrie 2015
Inteleg ca, dvs. sunteti nud proprietar.Conform art.339 NCC"Bunurile dobandite in timpul regimului comunitatii legale de bunuri de oricare dintre soti,sunt de la data dobandirii lor ,bunuri comune in devalamasie ale sotilor."Ca atare, chiar daca nu este trecut in contract, are un drept egal cu dvs. la nuda proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare- cumparare cu uzufruct viager zoia1952 zoia1952 contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager apartamentul mamei mele .mama a decedat eu sunt in divort iar sotul spune ca are dreptul la acest apartament ... (vezi toată discuția)
Regimul matrimonial ales (separatia de bunuri), inainte de casatorie carmen bodeanu carmen bodeanu Buna ziua! Daca unul din soți detine bunuri mostenite inaintea căsătoriei,sau prin act de vinzare-cumparare cu uzufruct viager(mama a vândut fiului un ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are al doi lea sot? covadonga covadonga buna ziua.parintii mei sant divortati,santem doi copii majori la parinti,mama nud proprietar,tata uzufruct.in prezent mama traieste in concubinaj cu un domn ... (vezi toată discuția)