Buna-ziua, imi cer scuze tuturor pentru deranjul creat si va rog sa imi raspundeti unei intrebari:
Am o colectie cu carti si doresc sa deschid un mic muzeu, fizic si online. Daca scanez aceste carti si le imprim, este legal sa le afisez in muzeul FIZIC? Dar daca le imprim cu numele cartii si autorul, este in regula? Dar in online?
Va multumesc mult!
Cu deosebita consideratie,
Petru
Drepturile de autor expira intre 70 si 120 de ani de la moartea autorului. Daca ele nu sunt expirate, nu aveti dreptul sa oferiti spre descarcare operele pentru care nu ati cumparat (licenta pentru) drepturile de autor.
Va multumesc pentru raspuns!
Dar eu nu le ofer spre descarcare si nici spre vanzare. Eu doar le expun si doresc taxa de vizitare (taxa este pentru administrare). Nu pot sa imi expun colectia personala in acest scop?
Conditia este sa nu incalcati drepturile de autor ale altora. Puteti expune de ex. poze cu copertile, dar nu textul complet al cartii, cu exceptia cartilor pentru care au expirat drepturile de autor.
Informatii
CosminA26
Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin de suveniruri in orasul in care locuiesc, cu imagini ale clădirilor reprezentative, statui, biserici imprimate pe ... (vezi toată discuția)
Catalog reviste
grn
Buna ziua,
Doresc sa creez un catalog atat online cat si scris despre toate benzile desenate care au aparut in Romania. As vrea sa stiu daca publicarea unor ... (vezi toată discuția)