avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire bani cont pentru rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire bani cont pentru rovinieta

Buna. Intru direct in subiect.
In decembrie 2010 am fost la munte fara rovinieta.
In iunie 2011 am primit PV cu constatarea contraventiei: plata 28 euro rovinieta +amenda (dus), plata 28 euro rovinieta+amenda (intors).
Am incercat sa dau in judecata si nu am reusit. Am platit cele doua amenzi.
In februarie 2014 am primit prin executor judecatoresc instiintare sa platesc 28 euro rovinieta +onorariul. Am platit.
In 4 dec 2015 mi s-a pus poprire pe cont 28 euro + 300 lei. Nu am aflat nici de la banca, nici de la executor (probabil luni) care este motivul. Ma gandesc sa fie pentru plata rovinietei (cea de la intoarcerea de la munte).
Din cate stiu, legea spunea ca nu trebuie platit de 2 ori rovinieta chiar daca ai facut mai multe drumuri in cateva zile.
Am nevoie de ajutor pentru a sti ce sa fac luni. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am primit un PV de constatare a contraventiei pentru ca nu am avut rovigneta. Odata cu PV am primit si o instiintare de plata prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)