avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA

Buna ziua! As dori sa stiu daca as putea deschide un PFA avand obiectele de activitate:
1. servicii pregatitoare pentru pretiparire (cod CAEN 1813)
2. activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat (cod CAEN 8219)
3. activitati de design specializat - include activitati ale designerilor de decoratiuni interioare / servicii ale designerilor graficieni (cod CAEN 7410),
in baza urmatoarelor diplome:
a. certificat de calificare profesionala eliberat cu avizul Ministerului Educatiei Nationale - calificare ca OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE.
b. certificat de competenta lingvistica emis de Ministerul Apararii Nationale - evaluare privind nivelul de cunoastere a limbii engleze.
c. certificat de absolvire curs de perfectionare "Elemente de grafica asistata de calculator - AutoCAD (2D si 3D)" emis de Ministerul Apararii Nationale.
d. certificat de absolvire curs ARTE VIZUALE - DECORATIUNI INTERIOARE emis de Ministerul Culturii.

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
simona_12, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)